torstai 26. marraskuuta 2015

Täl pual jokke


Terveisiä Turusta!

Ja terveisiä muutenkin, tänä vuonna kirjoituksia ei ole blogiin liian monia tullut.

Ettei tulisi liikaa selittelyn makua, totean vain että blogi-innostukseni tuntuu yksinkertaisuudessaan hiipuneen. Intressini vanhoja asioita kohtaan eivät ole kadonneet mutta palavin intohimo erityisesti retrojuttuihin on jäänyt. Ja mitä olen huomannut, on myös moni muu lempiblogini joko lopettanut kokonaan tai kirjoitustahti on lähes pysähtynyt. En näytä olevan yksin blogilamaannuksessa.

 Uusi näköalani

En kuitenkaan usko että blogit ovat menossa muodista. Luulen että kyse on vain siitä että ajan kuluessa ihmiset kasvavat uudenlaisiksi ihmisiksi ja kun ihminen sisältään muuttuu, tulee tarve tehdä uusia asioita. Vanha jää uuden tieltä. Näin voi käydä erityisesti vanhaan keskittyneelle nostalgiablogille jota sentään on jo kestänyt yli seitsemän vuotta.

Iloista on että huomaan blogilamaannukseni haihtumisen merkkejä. Haluaisin taas kirjoitella ja jakaa asioita jotka minua jotenkin ilahduttavat ja koskettavat mutta tiedän että entisellä tavalla en halua jatkaa. Nyt pohdiskelen alottaisinko uudelta pohjalta uuden blogin parissa vai jatkaisinko tänne mutta uudella linjalla.

Jos jatkan täällä, vanhat mainokset, lehtijutut, retroon tai muuhun vastaavaan pelkästään keskittyvät seikat tulevat jäämään kokonaan pois ja siirtymään rinnakkaisblogiin Tosivanhaan.

Kaikenlainen faktapohjaisuus taitaa jäädä ja lifestyletyylisyys tulla sen sijalle.

...Tai siis lifestyle ainakin siten miten tällainen epäkonservatiivinen ja huuhaahenkinen boheemi nainen sen näkee. Tiedän että tämä on pettymys monelle sellaiselle joka nauttii erityisesti noista historiapaloista ja tämä onkin ehkäissyt kovasti kirjoitteluani.

Jään miettimään mitä teen, toivottavasti ratkaisu tulee pian sillä nyt tekisi ihan hirveästi mieli kirjoitella taas vaikka mistä. Vaikka tästä Turkuun muutostani! Olen niin innoissani!

Turun linna, here I come!

9 kommenttia:

 1. Mä oon mielelläni lukenut sun historiajuttuja, mut oikein mielelläni lukisin lifestyle-tyyppistä asiaakin. Olis kiva nähdä sun kodin sisustusta, kasvi- ja yrttiaiheisia asioita ja ihan erityisesti niitä huuhaahenkisiä juttuja.:)

  (Niin ja sen uhallakin et kuulostan pelottavalta stalkkerilta: jee sun Turkuun muutolle!:) Oot oikein tervetullut kahville tänne luontoparatiisilähiöön!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole ollenkaan stalkkeri! :D Kun muutin Turkuun, ajattelin silloin että Muistiinpanojen Hiljahan asuu jossain täällä! Se varmaan lähtee mun seuraksi nuohoamaan kaikkia historiakohteita :) Tulen oikein mielelläni teekupilliselle. Minä laitan sinulle sen sähköpostin kun tästä kerkiän!

   Poista
 2. Olipas kiva, että olit päivittänyt taas blogiasi! Ja minä lukisin oikein mieluusti taikamaisia lifestyle-juttujakin (tai ihan mitä vaan keksit kirjoittaa). Peukut pystyyn sille! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jospa sinäkin innostuisit kirjoittelemaan taas useammin? Tykkään kovasti kirjoitustyylistäsi, mistä sitten päätätkin turinoida.

   Poista
 3. Mulle ei oo väliä, mitä kirjoittelet, kunhan kirjoittelet. Tää on symppis blogi. Mää mielelläni blogimaailmassa vain "tapailisin tyyppejä" eli lukisin kuulumisia ja joskus kommentoisin niitä. Sisältö on jotenkin toisarvoinen.

  Mutta juu, tuo kipuilu on tuttua. En ehkä suosittele uuden blogin perustamista, ainakin kannattaa kokeilla, sopisiko uusi tähän vanhaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihanaa kuulla että kirjoittaa symppistä blogia! Minäkin tykkään lukea nimenomaan sellaisia blogeja joissa kirjoittajat kirjoittelevat ihan arkipäiväisiä kuulumisiaan. Niitä on kiva lukea aamulla teekupillisen kanssa.

   Poista
 4. Tervetuloa Turkuun! Törmäillään! Vaikka ihan oikeasti :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuulostaa kivalta ajatukselta, kaipaan kyllä uusia kavereita täältä uudesta kaupungista :) Laita toki minulle spostia!

   Poista
 5. Mullakin oli nyt jotain 9 kk tauko Väripläntti-blogini kirjoittamisessa. Nyt on into tullut takaisin, ja tein pitkästä aikaa kirjoituksen! Tulin kurkkaamaan nykyisiä blogejasi, koska aikoinaan kommentoit ihanasti paljonkin tekstejäni :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi ❤️