keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Joulupukin paheita


Vanha joulukuvitus on nykysilmään toisinaan aika hauskaa.


 Jotenkin herttaista millaisia aasinsiltoja on keksitty
 jotta onnistuttaisiin yhdistämään kenkälankki, joulu ja 
hemaiseva nainen joka sitten keräisi huomion siihen kenkälankkiin.


Voi pukki...Paha pukki!!


Tätä en edes kommentoi.


Pukki saanee mitä ansaitsee.

6 kommenttia:

 1. :-D Repesin. Mistä ihmeestä löydätkin aina näitä juttuja. Tuo tokavika on kyllä todella epäilyttävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihmeellistä mitä kaikkea netissä on. Tällaisista pukeista lapset näkevät kyllä painajaisia! Tai ehkä paremminkin aikuiset.

   Poista
 2. Tää on ehdottomasti mun lempi joulukalenteri, ei ihme että pelkäsin lapsena joulupukkia. Mokoma tirkistelijä! Olin sängyn alla jo kuullessani sanan joulupukki ja huomaan nyt että intuitio oli täysi oikeassa,epäilyttävä tyyppi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta :) Minunkin joulupukkimuistoihini lapsuudesta kuului joulupukkia karkuunjuokseminen sängyn alle... Ja se pukki vielä juoksi perässä! Pienet traumat jäivät! Olen aina ollut sitä mieltä että pukissa on jotain vinossa.

   Poista
 3. Tulin vastavierailulle ja nauran ihan kippurassa :) Mää olen yksi niistä harvalukuisista aikuisista, jotka pelkäävät pukkia ja oma mielipiteeni on, että kaikki pukit näyttävät epäilyttävältä :D Viimeinen kuva on ehdoton lemppari :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin hiukan pelkään pukkia edelleen tuossa aikaisemmassa kommentissa kertomani kokemuksen takia... :D Varsinkin nyt aikuisena tajuaa paremmin tuon joulupukin olemusta, en usko että on ollenkaan niin herttainen pappa! Minäkin tykkään viimeisestä kuvasta! :D

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤️